joi, 14 decembrie 2017

Tocana de pasare





Reteta nr.1189 Tocana de pasare II  Almanahul gospodinei

Ingrediente:

1 kg carne pasare
500 gr ceapa
150 gr ulei
25 gr bulion tomate
300 gr ardei gras
1 kg cartofi
500 gr rosii proaspete
200 gr smantana
20 gr usturoi
100 ml vin
2 legaturi patrunjel
sare
piper

MDP:
Speli,portionezi,sarezi,prajesti,rumenesti in ulei carnea.In grasimea ramasa calesti ceapa tocata mic,stingi cu bulionul subtiat cu apa,fierbi in continuare.Se adauga carnea,cartofii cubulete,ardeii taiati pestisori si rosiile decojite,fara seminte taiate cubulete.Fierbi cca 45 min.la cuptor apoi pui mujdeiul,piperul,potrivesti de sare.La final pui vinul,mai fierbi cateva min.La servit adaugi smantana si presari verdeata.

Nota:
Am imjumatatit reteta si am pus un dovlecel de cca 130 gr si o lta.zahar.



Niciun comentariu: