duminică, 3 decembrie 2017

Pilaf fresh






Toppingul final ii da o prospetime aparte.Castravetele din poza e doar pentru decor.Nu l-am folosit pentru ca nu era nevoie de el.

Ingrediente:

1 ceapa mare cca 240 gr
3 catei usturoi
5 Lg ulei rapita
11/2 cana orez
2 cani suc rosii
2 cani supa/apa+1 lta vegeta
1lta boia dulce
1 pui fara pulpe
1lta zahar
piper
sare

Topping:

1legatura patrunjel
1 catel usturoi
4 Lg ulei masline/rapita
1 praf sare
suc lamaie dupa gust

MDP:

Rumenesti in ulei carnea,o scoti calesti ceapa+usturoiul.Repui carnea in oala,adaugi supa,boiaua,zaharul,sare,piper.Pui capacul,fierbi 15-20 min.Pui in cuptor la 180C 5-10 min.Scoti din cuptor,presari toppingul,lasi 5min.acoperit apoi servesti cu suc lamaie-storci in farfurie.
Poti pasa toppingul in blender,dar acum ma grabeam.




Niciun comentariu: