Aluat:
200 ml apa
4 linguri ulei
1 plic drojdie
1 lingurita zahar
1 praf sare
1 lingura otet
faina
Umplutura:
1 lingura ulei
1 lingura unt
1 mana stir
2 cepe mici
2 catei usturoi
marar
piper alb
branza telemea
MDP;
Pui in apa,drojdia,zaharul si putina faina,lasi la crescut,apoi adaugi restul ingredientelor sa obtii un aluat moale.Lasi la crescut,apoi imparti in 1/2 faci 2 suluri si imparti fiecare sul in 10 buc.Pe suprafata infainata intinzi o bucata aluat nu prea subtire,pui cca o lingura umplutura,impaturesti sa obtii un plic,apoi intinzi sa obtii o turtita.Le asezi pe hartie copt.Dupa ce ai treminat cu toate le prajesti in ulei incins,scoti pe hartie absorbanta.
Umplutura:
Pui la incins uleiul si untul,adaugi ceapa si usturoiul tocat,le calesti putin,adaugi stirul tocat,il calesti si pe el,pui capacul pana se inmoaie.Iei de pe foc,lasi putin sa se racoreasca,adaugi branza taiata cubulete,mararul tocat,piper si daca mai e cazul sare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu