Ingrediente:
2 laptuci
4 linguri
smantana
½ lamaie
2 oua
sare
piper
patrunjel
verde
1-2 cartofi
eventual
MDP;
Salatele se
curata foaie cu foaie,se pun sa se scurga.Se fierb ouale tari.Se prepara sosul
din smantana,zeama lamaie,sare,piper si eventual putin zahar.
Se pun foile
de salata intr-o salatiera fie intregi fie taiate ca taiteii in fasii late de 1
deget.
Ouale se taie felii subtiri,se aranjeaza in jurul salatei,presarandu-se pe fiecare ou patrunjel tocat fin.Se toarna sosul deasupra,se serveste imediat. Se pot adauga felii de cartof fiert.
Ouale se taie felii subtiri,se aranjeaza in jurul salatei,presarandu-se pe fiecare ou patrunjel tocat fin.Se toarna sosul deasupra,se serveste imediat. Se pot adauga felii de cartof fiert.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu