joi, 23 ianuarie 2020

Picioare de porc cu mustar



Iata ce mai poti pregati din picioare de porc.Nu doar le folosesti la inchegat piftia.Mama unei colege de servici facea o supa/ciorba cum e cea de burta.Mama facea din burta de vita snitele si chiftele si erau bune calde.Asa ma pacalea, ca mie nu-mi place ciorba de burta.Ea mai facea si tuslama-cu usturoi.Nici asta nu mancam.Saraca mama!Lui frate-miu ii facea supa de rosii mie nu-mi placea la vremea aia si-mi facea de cartofi sau cu multe legume-de bolbotine cum ii ziceam noi.Pana m-am marit nici ciorba de fasole boabe nu mancam.Germenul dintre cotiledoane ziceam ca sunt viermi.

Ingrediente:

4 picioare de porc/adidasi fierte
faina
oua
pesmet
mustar
boia de ardei

MDP:

Se pregatesc picioarele de porc ca pentru a fi facute pane(faina,ou,pesmet).Apoi se ung bine cu mustar si boia apoi se repeta operatia de dat prin faina,ou si pesmet.Se prajesc in ulei incins.Se servesc cu garnitura de verdeata cu mustar si cartofi natur.

Niciun comentariu: