sâmbătă, 17 ianuarie 2009
Stelute cacao
3/4 cana unt nesarat,la temp. camerei
1 cana zahar pudra(pt glazuri)
6 Linguri cacao
1 lingurita extract vanilie
1 galbenus
1 Lingura lapte
1 1/2 cana faina
1 praf sare
zahar pudra,pt decor
Pregatire:
1.Bati untul pana se umfla.Cerni imppreuna:zaharul,cacao,deasupra untului,amesteci,adaugi vanilia,galbenusul si laptele.Adaugi faina,sarea,praful copt,in amestecul cacao,bati sa se incorporeze.Formezi un disc,infoliezi si racesti 20 min.
2.Preancalzesti cuptorul la 1162*C.Pe suprafata presarata fin cu zahar pudra,intinzi aluatul de 0,3 cm gros.Tai formele dorite si le transferi in tava pe hartie copt.Dai la cuptor cca 12-15 min,pana se umfla usor,lasi sa se raceasca pe hartia copt.Le poti pudra cu zahar.
3.Biscuitii pot fi pastrati 2-3 saptamani in container/vas cu capac.
4.Ies 2-3 duzini.
Reteta aici:
Cocoa Wafer Cookies
http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=3725
Etichete:
biscuiti,
Condimente,
Desert,
Ianuarie 2009,
sarbatori,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu