joi, 7 noiembrie 2013

Triunghiuri de morcovi cu marmelada de prune


Aluat:

280 g morcovi rasi
400 g faina 00
1 plic praf copt
1 ou
200 g zahar pudra
150 g unt
lapte cat se cere

1 galbenus 1 lingura lapte pt uns deasupra

zahar pudra pt presarat

250 g marmelada prune
1/2 lingura suc lamaie
1 lingura zahar vanilat

MDP:

Pregatesti aluatul cernand faina si amestecand-o cu untul moale si zaharul pudra.
Adaugi in faina praful copt,oul si morcovul ras.
Framanti toate si adaugi putin lapte.
Lasi la odihna in frigider 2 ore.
Intinzi aluatul de 1 cm si tai patrate de 10 cm.
Pui in mijlocul fiecarui patrat 1 lingurita gem,formezi triunghiul.
Ungi cu galbenus si lapte pt aurire.
Coci i20 min la 180 C.
Presari cu zahar cat sunt inca calzi.
Servesti reci.
Reteta:



Niciun comentariu: