vineri, 22 noiembrie 2013

Negrese cu crema mentolata


ingrediente pt negresa:

1/2 cana unt
1 cana zahar
4 oua


1 lingurita vanilie
1 1/2 cana sirop
1 cana faina


Mdp:

1.Combini ingredientele in ordinea data.
2.Amesteci bine si coci in tava 9/9 inch,la 175 C cca 25-30 min/45 min in functie de cuptor.

Pt glazura:

1/2 cana unt
2 cani zahar pudra
1 lingura apa
1 lingurita extract menta
1 picatura colorant verde

1.Combini ingredientele in ordinea data si bati cu mixerul pana e pufoasa si lucioasa.
2.Congelezi negresele dupa ce s-au racit complet.

Pt stratul de ciocolata de deasupra:

6 linguri unt
1 cana cipsuri ciocolata demidulce

1.Topesti untul si ciocolata impreuna pe baie abur/microunde,amesteci frecvent.
2.Odata topita si omogena torni peste negresele inghetate si lasi 1 ora sa se intareasca.

Reteta:





Un comentariu:

Unknown spunea...

Cata ciocolata se pune sau cata cacao ai uitat sa spui ,vaide reteta ta .Cine crezi tu ca stica materialul pe idiotenia asta de reteta.