sâmbătă, 17 ianuarie 2009
Triunghiuri cu umplura de cartofi si mazare
Ingrediente:
1/2 cana mazare,prefiarta
2 cani cartofi pasati
1 Lingura garam masala
1 Lingura curry
1/2 lingurita pudra usturoi
1/2 lingurita sare
1/2 lingurita piper
24 foi placinta/wonton shins
ulei rapita pt prajit
Pregatire:
1.Intr-un bol mare amesteci toate ingredientele cu exceptia foilor.
2.Gusti,potrivesti sarea si piperul.
3.Asezi o lingura umplutura in mijlocul foii.
4.Inmoi degetele in apa ,treci pe marginea foii.
5.Pliezi patratul pe diagonala sa obtii un triunghi.
6.Presezi sa iasa aerul,presezi dealungul marginilor sa sigilezi triunghiul.
7.Repeti cu restul foilor.
8.Pui ulei in tigaie cam 1 cm,il incalzesti la foc mediu.
9.Asezi cu grija cateva triunghiuri in ulei,nu trebuie sa-I inghesui.Dupa cca 35-40 sec se rumenesc pe o parte,le intorci si le mai lasi 30 sec.
10.Le scoti pe hartie absorbanta,repeti pana termini.
Ies 24 pateuri.
Reteta aici:
CURRIED MASHED POTATO PUFFS
http://isitedible.blogspot.com/2006/07/curried-mashed-potato-puffs.html
Etichete:
Aperitiv,
cartofi,
Condimente,
curry,
De Post,
foi placinta,
garam masala,
Ianuarie 2009,
mazare
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu