Ingrediente;
1 kg fasole
3 linguri
unt
3 oua
2 linguri
faina
1 pahar
lapte
3 linguri
branza rasa
sare
MDP:
Se pune
fasolea la fiert cu putina sare.Cand e gata se strecoara,se lasa
deoparte.Intr-un vas se pune pe foc untul sa se infierbante,se adauga faina,se
prajeste usor si se stinge cu lapte,amestecand mereu.Se ia de pe foc se adauga
galbenusurile unul cate unul.Cand e
aproape rece,se adauga si albusurile batute spuma si amestecate cu branza.
In aceasta compozitie se pune fasolea scursa,se amesteca usor si se asaza intr-o forma unsa.Se pune la cuptor la foc potrivit,se serveste cald.
In aceasta compozitie se pune fasolea scursa,se amesteca usor si se asaza intr-o forma unsa.Se pune la cuptor la foc potrivit,se serveste cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu