Ingrediente
5 portii:
350 g faina
4 oua
50 g unt
350 g branza
de vaci
50 g zahar
250 ml
smantana
vanilina
coaja rasa
de la o lamaie
sare
MDP;
Din faina 2
oua,putina apa si sare se prepara o coca.Se framanta,se lasa 15 min. la
odihna.Dupa aceea se intinde foi de 1 mm grosime,care se taie patrate cu latura
de 2 cm.Se lasa sa se zvante,se fierb 15 min. in apa clocotita.
Dupa fierbere,se scurg,se racesc sub jet de apa rece.
Taiteii se amesteca cu branza de vaci,vanilia,coaja lamaie,25 g unt,galbenusurile de ou la care se adauga albusurile batute spuma si zaharul.
Se asaza in forma unsa cu restul de unt.Se da la foc moderat ,20 min pana se rumeneste.Se portioneaza si se serveste cu smantana.
Dupa fierbere,se scurg,se racesc sub jet de apa rece.
Taiteii se amesteca cu branza de vaci,vanilia,coaja lamaie,25 g unt,galbenusurile de ou la care se adauga albusurile batute spuma si zaharul.
Se asaza in forma unsa cu restul de unt.Se da la foc moderat ,20 min pana se rumeneste.Se portioneaza si se serveste cu smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu