duminică, 10 februarie 2013

Macrou cu rosii si usturoi


Ingrediente :
1 kg macrou
2 cepe
5 rosii
5 linguri bulion
3 ardei
ulei
1 lamaie
1 pahar vin alb
boia ardei
1 legatura verdeata
cimbru
sare
piper
MDP;
Pestele portionat se presara cu sare,piper.Se asaza in tava unsa cu ulei,se adauga ceapa si ardeiul taiate solzisori.Se dau la cuptor 15 min.Se adauga bulionul diluat cu o cana de apa,rosiile rondele si asezate peste peste.Usturoiul felii,boiaua,se stropeste cu vin,se presara cimbru,se mai lasa la cuptor alte 10 min cand e bine patruns se scoate din tava,se presara verdeata.

Un comentariu:

Cristina C spunea...

Salut!
Ai un blog interesant si delicos :) Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/
:) Numai bine!