Ingrediente:
10 vinete
20 gogosari
15 ardei grasi
1 kg ceapa
2 pahare ulei
5 kg rosii
sare
2-3 foi dafin
piper boabe
enibahar
MDP;
Coci vinetele,gogosarii,ardeii.Cureti si lasi in strecuratoare.Inlaturi cotoarele si semintele rupi/tai cu un cutit inox totul in bucati mici.Toci pestisori ceapa,o calesti in ulei.Adaugi legumele coapte si bulionul facut din rosii.Potrivesti de sare si lasi sa fiarba pana e suficient de consistenta.Adaugi foile dafin,piperul,enibaharul.Pui in borcan,capsezi,feirbi 2 zile in baie abur cate 30 min.
luni, 22 octombrie 2012
Zacusca de legume
Etichete:
ardei gras,
Condimente,
Conserve,
enibahar,
gogosari,
rosii,
vinete,
zacusca
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu