Ingrediente 6 portii:
Aluat fraged:
150 g faina
75 g unt
1/2 lingurita sare
1/2 pahar apa
Umplutura:
6 mere ionatane
125 g zahar
75 g unt
MDP:
Pregatiti aluatul fraged.Ungeti bine forma cu unt,pudrati cu zahar.taiati merele curatate in felii,puneti 3-4 randuri de mere,pudrati cu zahar.Intindeti aluatul intr-o foaie mai mare decat forma tavii o data si 1/2,acoperiti merele astfel incat sa para ca imbracati merele in aluat.Coaceti in cuptor cald 20-25 min.Cand tarta este calda mai stropesti cu unt si pudrezi cu zahar.Scoasa din tava lasi tarta pe gratarul fierbinte cu focul mic si usa cuptorului deschisa timp de 5 min,pt a se auri frumos.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu