vineri, 3 decembrie 2010

Tarta cu branza capra si rosii



Ingrediente 6 portii:

400 g aluat patiserie congelat,decongelat dupa instr. Pachet
½ cana branza capra moale
½ cana ricotta light
¼ cana frisca
3 oua,batute,scoti 2 linguri in alt bol
¼ lingurita piper negru
1 mana rosii cherry
1 lingura coriandru/busuioc, tocat
o tava de 28/17,8 cm

MDP:

Preancalzesti cuptorul la 160C. Presari fin suprefata lucru cu faina,pui in centru aluatul decongelat.Intinzi aluatul gros de 3 mm,suficient de mare sa se potriveasca in tava.Ungi fin tava cu unt,asezi aluatul.
In bol mare pui branza caqpre,ricotta si smantana.Bati amestecul pana e neted si cremos,adaugi ouale batute,fara cele 2 linguri pastrate,bati din nou,pui piper,amesteci,torni amestecul peste aluat.Pui deasupra rosiile cherry.Cu o pensula ungi cu oul pastrat deasupra.Coci 30 min/pana aluatul e doar auriu si umplutura s-a copt.Se presara cu ierburi tocate,servesti alaturi de salata verde.

Reteta:
Goat Cheese and Tomato Tart
http://ourchocolateshavings.blogspot.com/2010/08/goat-cheese-and-tomato-tart.html

Niciun comentariu: