vineri, 3 decembrie 2010
Briose cu unt si coniac
Ingrediente:
180 g unt
130 g zahar brun
3 oua
¼ cana coniac
¼ cana lapte
1 lingurita esenta vanilie
300 g faina
1 lingura praf copt
MDP:
Bati untul crema,adaugi zaharul cate putin,amesteci,pui galbenusurile ,amesteci,adaugi esenta vanilie si coniacul.Adaugi faina cu praful copt alternand cu laptele.Amesteci bine impreuna.Adaugi albusurile ,amesteci bine.Pui in forme briosa ,captusite –cu hartie si dai la cuptorul preancalzit la 180 C, 15-20 min.
Reteta:
Buttered Cognac Muffins
http://www.cocina-de-mama.com/2010/02/muffins-mantecados-al-cognac-buttered.html
Etichete:
alcool,
Briose,
Condimente,
Decembrie 2010,
Desert,
vanilie,
zahar brun
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu