marți, 1 iunie 2010
Prajitura cu branza si suc portocale
Ingrediente:
Pt pandispan:
5 oua
5 linguri zahar
5 linguri faina
1 esenta vanilie
Pt crema:
1 kg branza dulce
1 pachet unt
1 cana zahar
1 esenta vanilie
Pt glazura:
1 l suc portocale acidulat
2 plicuri budinca vanilie
MDP:
Se bat albusurile spuma,se adauga zaharul,esenta vanilie,se bate pana se topeste zaharul,se adauga galbenusurile,unul cate unul,amestecand continuu.Faina se incorporeaza cu lingura de jos in sus.Se toarna in tava unsa si pudrata cu faina,se coace 25-30 min,se lasa sa se raceasca.
Branza se freaca cu zaharul,pana se topeste.Se adauga untul moale,vanilia,se bate pana se obtine o crema omogena,se da la rece.
Sucul portocale se pune la fiert cu budinca,se lasa sa se ingroasa,sa se raceasca putin,se toarna peste branza,se da la rece cel putin 2 ore.
Etichete:
branza,
Budinca,
Condimente,
creme,
Desert,
Iunie 2010,
portocale,
Taieturi culinare din ziare,
vanilie
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu