marți, 1 iunie 2010

Clatite cu pui si smantana



Ingrediente 4 portii:

Pt clatite:

500 ml apa minerala
2 oua
1 praf sare
250 g faina


Pt umplutura:

500 g ciuperci
1 piept pui
2 cepe
1 ardei gras verde
2 linguri ulei
1 lingura pasta tomate
2 linguri smantana
50 ml vin alb
1 legatura patrunjel
sare
piper

MDP:

1.S e fac 8 clatite care se tin la cald.Ciupercile se taie marunt,ceapa si ardeiul julien.Pieptul se curata de piele,se taie fasii.

2.Se pune uleiul la incins si se rumeneste carnea,se scoate,se caleste caepa si ardeiul pana se inmoaie.Se adauga ciupercile,pipptullsare,piper,vin,se lasa pana scade zeama.

3.Se pune pasta rosii si se mai lasa cateva min.Se ia de pe foc, se pune smantana,patrunjelul tocat.Se umplu clatitele,se servesc calde,ca aperitiv.

Niciun comentariu: