marți, 1 iunie 2010
Clatite cu pui si smantana
Ingrediente 4 portii:
Pt clatite:
500 ml apa minerala
2 oua
1 praf sare
250 g faina
Pt umplutura:
500 g ciuperci
1 piept pui
2 cepe
1 ardei gras verde
2 linguri ulei
1 lingura pasta tomate
2 linguri smantana
50 ml vin alb
1 legatura patrunjel
sare
piper
MDP:
1.S e fac 8 clatite care se tin la cald.Ciupercile se taie marunt,ceapa si ardeiul julien.Pieptul se curata de piele,se taie fasii.
2.Se pune uleiul la incins si se rumeneste carnea,se scoate,se caleste caepa si ardeiul pana se inmoaie.Se adauga ciupercile,pipptullsare,piper,vin,se lasa pana scade zeama.
3.Se pune pasta rosii si se mai lasa cateva min.Se ia de pe foc, se pune smantana,patrunjelul tocat.Se umplu clatitele,se servesc calde,ca aperitiv.
Etichete:
Aperitiv,
ardei gras,
ciuperci,
Condimente,
Iunie 2010,
patrunjel,
Pui,
rosii,
smantana,
Taieturi culinare din ziare,
vin
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu