vineri, 18 iunie 2010

Branza cu ierburi pe crutoane



Ingrediente:

1 Linugura frunze cimbru,proaspete
1 Lingura patrunjel
1 Lingura frunze tarhon,proaspete
1 Lingura frunze menta,proaspete
1/2 cana rosii uscate in ulei,scurse,tocate
240g branza capra,moale
12 felii paine
2 Linguri ulei ev masline/de gatit

Mdp:

Amesteci ierburile fin tocate,le pui in bol,pui rosiile si branza,amesteci bine.Acoperi cu folie plastic,dai la rece cel putin 2 ore,pana la 24 ore.

Preancalzesti cuptorul la 175C,tai coaja painii,tai fiecare felie pe 1/2,o presezi usor intr-o forma de briosa,presari ulei masline,coci 7-9 min,pana e crocanta si usor rumenita.Scoti din cuptor si lasi la racit 5 min in tava.

Asezi gramajoare de amestec branza pe feliile paine prajita,servesti.


Reteta:

Herbed Goat Cheese Bites
http://joelens.blogspot.com/2010/01/herbed-goat-cheese-bites.html

Niciun comentariu: