vineri, 18 iunie 2010
Branza cu ierburi pe crutoane
Ingrediente:
1 Linugura frunze cimbru,proaspete
1 Lingura patrunjel
1 Lingura frunze tarhon,proaspete
1 Lingura frunze menta,proaspete
1/2 cana rosii uscate in ulei,scurse,tocate
240g branza capra,moale
12 felii paine
2 Linguri ulei ev masline/de gatit
Mdp:
Amesteci ierburile fin tocate,le pui in bol,pui rosiile si branza,amesteci bine.Acoperi cu folie plastic,dai la rece cel putin 2 ore,pana la 24 ore.
Preancalzesti cuptorul la 175C,tai coaja painii,tai fiecare felie pe 1/2,o presezi usor intr-o forma de briosa,presari ulei masline,coci 7-9 min,pana e crocanta si usor rumenita.Scoti din cuptor si lasi la racit 5 min in tava.
Asezi gramajoare de amestec branza pe feliile paine prajita,servesti.
Reteta:
Herbed Goat Cheese Bites
http://joelens.blogspot.com/2010/01/herbed-goat-cheese-bites.html
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu