Ingrediente:
blat:
150 g zahar
150 g nuci macinate
150 g faina
6 oua
60 g unt topit
Crema:
4 galbenusuri
100 g zahar
100 ml lapte
100 g nuci coapte si
macinate
100 g unt
pastaie vanilie
2 lingurite rom
Sirop:
300 g zahar
2 lingurite rom
200 ml apa
MDP:
Blat:galbenusurile se
freaca spuma cu zaharul apoi se adauga cate o lingura de albus batut spuma si cate o lingura de faina amestecand usor.Se
adauga untul topit,se da la cuptor in forma unsa cu unt si infainata.Dupa
coacere se taie in doua.
Crema:galbenusurile
se freaca spuma cu zaharul si romul.se adauga laptele,vanilia taiata fin,se
fierbe pe baie abur amestecand continuu pana se ingroasa.Se ia de pe foc,se
lasa la racit.Se freaca untul spuma.In crema rece se amesteca untul cu nucile
coapte macinate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu