sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Medalioane de vitel cu pireu de fasole alba


Ingrediente 2 portii:

240 g muschi vitel fara os si grasime

Pt marinat:

1 lingura otet
1 catel usturoi pisat
½ lingurita mustar Dijon

Pt. pireul fasole:

425 g fasole alba conservata,clatita,scursa bine
2 catei usturoi pisati
½ ceasca ceapa tocata
ulei masline
½ lingurita salvie tocata
1 lingurita otet
sare
piper
fire tarhon

MDP:

Se taie muschiul in forma de medalion.Amesteci otetul,usturoiul,mustarul.Imbraci medalioanele cu amestecul,lasi 30 min.Incingi o tigaie unsa cu ulei,calesti ceapa  la foc mediu 8 min.,adaugi usturoiul mai lasi 1 min pe foc.Pui in blender fasolea,ceapa,salvia,usturoi,otet,sare,piper,omogenizezi.Pui carnea pe gratar 7 min. intorcand o singura data.Servesti cu pireu de fasole garnisit cu tarhon.



Niciun comentariu: