Ingrediente 4 portii:
ulei
1 lingura margarina
2 cepe medii taiate rondele
150 g piept pui taiat in ½ fara piele
2 lingurite cimbru verde/ ½ lingurita uscat
1 lingura patrunjel tocat
paprika
sare
piper
1 ceasca vin alb sec
1 lingura stafide
1 lingura seminte fl. soarelui prajite fara ulei si sare
MDP;
Preancalzesti cuptorul,ungi o tigaie cu ulei adaugi cepele si o lingura
apa,acoperi cu capac,calesti la foc normal 10 min.,pana se inmoaie ceapa,o
transferi intr-o cratitade 2 l presari cimbru si patrunjel amestecate.Presari
paprika peste carne,frigi pe ambele parti,apoi se pune peste ceapa pui
sare,piper,vin,dai la cuptor pana carnea se rumeneste si se inmoaie.In tigaie
mica se topeste la foc mediu margarina se adauga stafidele,semintele de fl.
soarelui,se caleste pana stafidele sunt moi si semintele maronii.Ornezi puiul
cu stafide si seminte si servesti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu