sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Vaca in cuib de cartofi



Ingrediente  4 portii:

500 g carne vita tocata
4 cartofi mari
2 linguri ulei
1 ardei gras galben/rosu taiat cuburi
400 g ciuperci taiate
½ cana suc rosii
¼  cana vin rosu
½ cana lapte
¼ cana ceapa verde tocata
sare 
piper

MDP;

Se fierb cartofii,se zdrobesc ca pt. pireu se pune laptele ceapa verde,sare,piper.
In tigaie se incinge uleiul,se pune ardeiul,se prajeste 5 min.,se adauga ciupercile si se prajesc cu ardeiul inca 2 min.,se adauga carnea si se amesteca,se toarna sucul de rosii,vinul,se fierbe pana e gata carnea,se obtine o mixtura.Se imparte pireul in 4 farfurii in forma de cuib,se umplu cu mixtura de carne.Se serveste calda cu salata verde.


Niciun comentariu: