Ingrediente:
30 g seminte susan macinate
3 linguri cacao
5 g radacina lemn dulce
5 g seminte fenicul
5 g radacina angelica
5 g busuioc
5 g menta
1 lingurita bitter suedez
2 linguri unt/unt clarificat
200 g miere
Unt clarificat=unt fiert 20 min la foc mic
MDP:
Plantele se macina fin,se amesteca impreuna cu mierea si untul,pana se
formeaza o pasta.Pasta se intinde in tava si se lasa 2-3 zile pana se intareste
sufficient de mult cat sa fie taiata in patratele de 2 cm.Poti inlocui
semintele de susan cu nuca macinata,migdale sau alune.Se consuma 1-5 patratele
pe zi la o ora dupa masa.
Ciocolata Tonica,stimuleaza capacitatea de invatare si reprezinta un
excelent tonic cerebral.Erecomandata elevilor si studentilor,pt. ca mareste
rezistenta la stres.
Reteta:
Dr.Ovidiu Chis
Centrul Medical Ayurveda-Sibiu
Tel: 0722 737 530
Publicata in ziarul Click
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu