joi, 10 ianuarie 2013

Shis kebab


Ingrediente:

450 g carne miel
1 ceapa rosie
1 ceapa alba
1 ardei gras verde
4 linguri ulei masline
coaja lamaie
suc de la ½ lamaie
1 catel usturoi pisat
½ lingurita oregano
1 lingurita cimbru
4 felii paine arabeasca
foi salata
2 rosii feliate
sos chilli

MDP:

Tai mielul bucati egale,nu foarte mari.Razi ceapa fin,scurgi zeama.Prepari un sos amestecand zeama cepei cu ulei,zeama si coaja lamaie,usturoi,oregano,cimbru.Torni sosul peste carne,amesteci,dai la frigider 2 ore acoperit.Tai ardeii si ceapa in bucati egale cu mielul.Faci frigarui alternand ardei,ceapa carne.Pui pe gratar 8-10 min,stropesti frecvent cu sosul ramas de la marinat.Pe felii paine pui salata,carnea si legumele fripte,completezi cu rosii,sos chilli,servesti.



Niciun comentariu: