duminică, 6 ianuarie 2013

Miel cu iaurt



Ingrediente :

700 g carne miel
piper rosu
sare
piper negru
2 linguri patrunjel tocat
nuca cocos rasa
250 g iaurt
1 lingura ghimbir
20 g unt
1 varf cutit scortisoara
1 varf cutit coriandru
2 pahare supa carne

MDP:

Carnea se spala cu apa rece,se scurge,se taie in bucati,se acopera cu iaurtul condimentat,se lasa 2ore.Iaurt condimentat cu sare piper rosu si negru,ghimbir.lasi 1 min.,apoi acoperi carnea.
In tigaie topesti untul si prajesti carnea,dupa ce s-a prajit pui sosul de iaurt si amesteci pana la fierbere,torni incet supa,lasi la foc mic 40-50 min.Cand e gata presari deasupra scortisoara ,coriandru,nuca de cocos,servesti fierbinte.

Niciun comentariu: