luni, 16 martie 2015

Briose cu dovleac




Ingrediente:

1 ½ cana(250 ml)faina
1 lingurita praf de copt
1 cana piure dovleac
1/3 cana ulei
2 oua mari
1 lingurita condimente dovleac
1 ¼ cana zahar
½ lingurita bicarbonat
½ lingurita sare
½ cana nuci tocate
¼-1/2 c stafide


 

pt deasupra:

1 lingura zahar
1 lingurita scortisoara

MDP:

Preancalzesti cuptorul la 175 C.Pui hartie in tava briose.Amesteci toate ingredientele,pui in forme cam 3/4 ,presari scortisoara amestecata cu zahar,coci in mijlocul cuptorului,cca 25-30 min.Verifici cu scobitoarea,le scoti din tava dupa 5 min,le lasi la racit.
Eu am dublat cantitatile,am pus scortisoara in aluat,am pus 1 cana arahide prajite sarate si ½ cana stafide.A iesit o tava de 34/24 cm si inalta de 5 cm.


Niciun comentariu: