marți, 13 martie 2012
Tarta cu dulceata de visine
Ingrediente:
1 borcan dulceata visine
100 g miere
200 g faina
125 g margarina
50 g zahar pudra
100 g nuci
1 lingura cacao
1 varf praf nucsoara
sare
MDP;
Freaca mierea cu zaharul si margarina moale.Adauga nucile macinate si faina proaspat cernuta si amestecata cu praful de cacaoa si nucsoara,framanta.Acopera aluatul si lasa-l sa se odihneasca cca 1 ora.Intinde din 3 sferturi de aluat o foaie si aseaz-o in forma de tarta,neunsa.Unge aluatul din forma cu dulceata de visine,presara nuca tocata.Intinde aluatul ramas si taie-l in fasii late de 1 cm,asaza-le deeasupra tartei.Coace la foc potrivit 40-45 min.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu