duminică, 18 martie 2012
Foi cu mousse de cafea
Ingrediente pentru 4 persoane
Pentru lasagnetta:
1 pachet de aluat foitaj
140 g de ciocolata gianduia*
130 g de ciocolata neagra
280 ml de smântână proaspătă
2 lingurite de cafea solubilă
Pentru decor
1 vanilie
aroma de vanilie glazură de zahăr
Pregătirea 20 minute
Gatit timp de 30 de minute
MDP:
Maruntesti ciocolata neagra si gianduia si le topesti pe baie abur,impreuna cu 80 ml smantana si cafea.In acelasi timp,tai 12 dreptunghiuri de foitaj si le coci la 180 C,cca 15 min.Bati restul de frisca si amesteci usor in amestecul de ciocolata si cafea si torni cate putin.Umpli un cornet si pui 3 rozete de crema pe fiecare foaie de foitaj.Presari cu zahar vanilat si apoi asezi o pastaie vanilie.
gianduia*
Ciocolata Gianduia este ciocolata cu lapte si alune
http://www.balocco.it/en/ricette.php?id_p=121
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu