luni, 26 februarie 2018

Prajitura cu mac si cocos




O prajitura care imi place mult.
Reteta adaptata de pe retetelemarianei.wordpress.com

Ingrediente:

Blat:
8 albusuri
250 gr zahar
5 Lg faina
50 gr mac
50 gr cocos
1 es. vanilie

Crema:

2 budinci vanilie
600 ml lapte
8 galbenusuri
1 cana zahar
1 es. vanilie
300 gr unt


Biscuiti Petit Beurre -Lidl

Glazura:

7 Lg zahar
50 ml apa
3 Lg cacao
100 gr margarina
200 gr ciocolata 70℅

MDP:

Crema am dublat budinca.
Glazura am pregatit-o dupa reteta iar cand am luat-o de pe foc am pus ciocolata tocata,am amestecat si cand s-a omogenizat am turnat-o peste biscuiti.Am pus ciocolata ca sa nu am surpriza ca-mi curge glazura.
Tava folosita 35/25 cm.

Vezi retetelemarianei.wordpress.com

Niciun comentariu: