Ingrediente:
450 g faina
250 g zahar
1 1/2 pahar apa
1 lingurita bicarbonat
1 varf cutit scortisoara
1 varf cutit cuisoare
1 pahar nuci
coaja rasa portocale
ulei pt uns tava
MDP:
Se ard in cratita 150 g zahar,pana ce capata culoare roscata(prea brun devine amar).Se stinge cu 1 1/2 pahar apa,se amesteca cu restul de zahar.Se pune faina in castron,se toarna incet,incet siropul,amestecand bine,se adauga bicarbonatul,scortisoara,cuisoarele in pulbere fina iar la urma nucile si putina coaja portocale.Se unge tava,se presara cu faina,se coace la foc potrivit.
miercuri, 24 noiembrie 2010
Turta dulce fara oua
Etichete:
Condimente,
Craciun,
cuisoare,
De Post,
Desert,
Noiembrie 2010,
nuci,
portocale,
sarbatori,
scortisoara
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu