luni, 14 aprilie 2014

Biscuiti fragezi


3 Ingrediente:
1 cana unt sarat/225 g
1 cana zahar pudra(cu amidon3%)/125 g
2 ¾ cani faina/340g
MDP:
In primul rand cerni 2 ¾ cani faina si lasi deoparte.
Apoi adaugi 1 cana unt sarat moale,intr-un bol maresi amesteci.Daca nu ai unt sarat,adaugi 1 lingurita sare.
Adaugi o cana zahar si amesteci pana devine pufos si se combina omogen.
Este perfect sa lucrezi doar cu mainile.
Adaugi apoi faina cernuta dintr-o data,obtii un amestec nisipos,il transferi pe masa de lucru.Framanti cat mai putin posibil pt a-ti iesi biscuitii fragezi.Formezi o minge,aplatizezi,infoliezi,putin,racesti o ora in frigider.Intinzi aluatul de 1 cm gros,direct in tava de copt,tai,intepi cu furculita,coci la 150 C,cca 45 min,pana sunt aurii,tai din nou.Lasi la racit in forma.Inmoi in ciocolata topita.
Reteta si video:



Niciun comentariu: