Ingrediente:
3 galbenusuri
1 ½ cana(300 g) ulei
suc lamaie/otet
sare
piper
MDP:
Pt. ca maioneza sa reuseasca ouale
trebuie sa fie foarte proaspete.Pui galbenusurile crude intr-un castron
rece,amesteci cu telul/lingura de lemn.Torni uleiul picatura cu picatura,cand
incepe sa se lege poti turna mai mult ulei.
Adaugi apoi: sare,piper,lamaie,alternand cu uleiul pana acesta se termina.Cand maioneza s-a intarit mai adaugi cateva picaturi lamaie.
Adaugi apoi: sare,piper,lamaie,alternand cu uleiul pana acesta se termina.Cand maioneza s-a intarit mai adaugi cateva picaturi lamaie.
Servesti la:peste,oua,carne rece,etc.
Reteta;
M.Sevastos: Carte de bucate
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu