Ingrediente:
umplutura:
200 g nuci
30 g piscoturi
2 vanilii
100 ml lapte
Aluat:
300 g faina
25 g zahar
1/2 lingurita sare
1 plic Garant pt aluaturi dospite
150 ml apa
40 ml ulei
1 ou
1 lingurita esenta rom
Decor:
1 ou
1 lingura zahar vanilat
MDP:
Pt.aluat:
1. se maruntesc nucile,piscoturile,se adauga zaharul vanilat,se amesteca bine.
2.Se amesteca bine intr-un vas:faina,zaharul,sarea,garantul pt aluaturi dospite.Se adauga:apa,uleiou,es. rom.Se amesteca bine pana nu se mai lipeste de vas.
3.Aluatul se intinde de 3 mm.Foaia se taie fasii de 11 cm,apoidin fasii se fac triunghiuri.Se pune umplutura,se fac cornulete,se pun in tava de copt pe hartie,se ung cu ou batut,se pun in cuptorul preancalzit.
Cuptor electric 180 C.
Cuptor cu aer cald 160 C.
Cuptor gaz treapta 3.
4.Se pudreaza cu zahar vanilat.
Reteta:Dr.Oetker
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu