vineri, 1 septembrie 2017

Biscuiti cu ciocolata


Ingrediente:

1 cana(250ml) faina
1/4 cana zahar
1/4 cana cacao
1/2 cana unt

Pt. Decor:

50 gr ciocolata alba
merisoare


MDP:

Cuptor 160 C.Tava cu  hartie copt.Amesteci faina,zahar,cacao.Tai in ele untul cu un cutit patiserie.Vei avea frimituri fine.Le aduni cu mainile intr-o bila.Intinzi cu sucitorul infainat un dreptunghi de 20/20 cm.Marchezi cu un cutit in 1/2,apoi insemni la 2 cm.Biscuitii vor fi de 10/2 cm.Dai la copt 20-25 min.nu trebuie sa se rumeneasca.Scoti din cuptor si tai pe marcaj.Reci inmoi in ciocolata.

Nota:

Ies subtiri si foarte fragili.Mare grija cand inmoi in ciocolata ca se rup.Ii poti intinde de 20/10 cm si fiind mai grosi vor fi mai rexstenti.Cum nu am cutit patiserie am folosit un tel pt. pasat cartofii cu gauri rotunde si a mers de minune.





Niciun comentariu: