miercuri, 22 iunie 2016

Placintele cu spanac






Ingrediente:
3 cepe verzi
400 g spanac tocat
100 g Feta
1/2 legatura marar
2 catei usturoi
piper
1 galbenus
sunca afumata
cascaval
1 pachet foitaj

MDP:
Calesti ceapa,usturoiul,apoi adaugi spanacul il gatesti,iei de pe foc,racesti,adaugi,mararul,piper,branza cubulete,1 galbenus,amesteci.Tai foitajul patrate de 10/10 cm 7 buc,apoi tai fasii de 10/1 cm,cate 4 bucati pt fiecare patrat.Asezi pe fiecare patrat o felie sunca,una de cascaval,pui deasupre umplutura si apoi asezi in careu cele 4 fasii,ungi cu ou,coci 220C,cca 20 min,pana-s aurii.Ies 7 placintele.

Nata:

Trebuiau 2 pachete foitaj pt ca mi-a ramas umplutura,si am mai facut  si 2 placinte lungi cat tava aragaz din alt pachet.

Niciun comentariu: