joi, 10 martie 2011

Anghinare gratinata



Ingrediente 12 portii:

2 catei usturoi
1 ceapa verde,taiata bucati
1/3 cana( 45 gr)parmezan Reggiano
1/3 cana maioneza light
¼ cana (60 gr) crema branza degresata
1 lingura suc lamaie
¼ lingurita piper rosu,zdrobit
360 gr inimi anghinare,decongelate,scurse bine
Ulei de gatit
24 felii bagheta,prajita

MDP;

Incalzesti cuptorul la 200 C.
In robot pui:usturoiul,ceapa,toci fin.Adaugi ¼ cana parmezan si urmatoarele 4 ingred,omogenizezi.Adaugi anghinarea,mixezi pana se toaca si ele.Torni amestecul intr-un vas de 3 cani capacitate,pt gratinat,ungi cu ulei,presari uniform cu restul parmezan.Coci la 200 C, 15 min,servesti fierbinte cu bagheta.

Reteta:
Hot Artichoke-Cheese Dip
http://find.myrecipes.com/recipes/recipefinder.dyn?action=displayRecipe&recipe_id=1835271

Niciun comentariu: