miercuri, 1 aprilie 2020
Pește cu muștar și ceapă la cuptor
Ingrediente :
1 medalion crap/2 macrouri cca 1 kg
3 cepe/330 gr
Sos:
3 Lg maioneză -cu vârf
6 lte muștar cu boabe
45 ml sos soia
Amesteci toate.
Mdp:
Dacă folosești macrou îl tai bucăți de 2-3 cca. Il amesteci cu sos,scoți pe farfurie.Pui ceapa tăiată peștișori în sos,amesteci.In tava mica întinzi 1/2 din ceapă așezi medalionul deasupra sau bucățile de macrou așezate înclinat, îl îmbraci în ceapa rămasă, ungi ceapa cu sos.Coci 180 C, cca 20 minute pana se rumenește ceapa.Servesti cu salată verde și un vin bun.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu