Ingrediente:
250 g biscuiti simpli de ciocolata,rupti
125 g unt topit
¼ cqana nuca cocos
Pt. servit:
fructe de padure proaspete
Umplutura:
250 g capsuni,decojite si feliate
1 cana zahar pudra
2 albusuri
1 lingura suc lamaie
1 lingurita extract vanilie
1 lingurita esenta capsuni sau tipping
MDP;
1.Pui hartie intr-o forma de 26 cm.
2.Faramitezi biscuitii in robot.Ii pui intr-un bol cu
untul,nuca cocos,amesteci bine,pui in forma apesi bine dai la rece sa se
intareasca.
3.Intr-un bol mare combini toate ingredientele pt.
umplutura.Cu mixerul bati la viteza mare 6-7 min,pana se ingroasa si devine
lucios.Intinzi cu lingura in mod egal pe blatul rece.Ingheti cel putin 4
ore/peste noapte pana e suficient de tare pt a felia.
4.Cu un cutit mare fierbinte,tai felii,stergand cutitul
intre felii.Servesti cu fructe padure proaspete.
Acest tort se va astra in vas etans pana la o luna in
congelator.
Reteta:
http://womansday.ninemsn.com.au/food/readersrecipes/8435025/strawberry-cloud-cake
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu