Ingrediente 4 portii:
175 g cartofi
1 lingura ulei masline
1 ceapa rosie feliata
225 g branza soia feliata
2 dovlecei/2 vinete feliate
8 bulbi anghinare taiati pe ½
150 ml suc rosii
1 lingurita zahar
2 linguri busuioc tocat
sare
piper
MDP;
Cartofii cuburi se fierb,se scurg.In uleiul incins calesti ceapa.Adaugi
branza,dovleceii/vinetele si lasi la foc mediu 3-4 min,pana incep sa se
rumeneasca.
Adaugi amestecand continuu:cartofii,anghinarea,sucul de rosii,zaharul,busuiocul,sare,piper dupa gust.
Mai lasi 5 min pe foc amestecand continuu.Servesti cald/rece.
Adaugi amestecand continuu:cartofii,anghinarea,sucul de rosii,zaharul,busuiocul,sare,piper dupa gust.
Mai lasi 5 min pe foc amestecand continuu.Servesti cald/rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu