Ingrediente 6 bucati:
400 g aluat foitaj
200g branza de vaci/ricotta
500 g struguri
5 linguri zahar
1 galbenus
2 fire busuioc
1 varf cutit sare
1 lingurita unt
MDP;
Umplutura:Amesteci branza,zaharul,sarea,busuiocul,taiat mare si apoi ¼ din
cantitatea de struguri(taiati pe ½).
Aluatul il imparti in 3 fasii lungi apoi fiecare fasie o tai in ½,pui
umplutura,rulezi sa ai niste pachetele lungi si la capetele presezi cu
furculita sa se inchida bine,ungi cu galbenus batut.Dai la cuptor la 190-200
C,15-17 min,pana se auresc.
Sosul:Restul ½ de struguri ii pui in tigaie pe foc cu putin zahar si unt
si putina apa,lasi sa scada siropul si sa se caramelizeze putin.
Servesti pachetelele alaturi de boabele de struguri si de jur imprejur pui
sos.
Fabrica de retete
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu