Ingrediente:
½ varza rosie tocata
1 morcov mare ras
2 mere rosii
1 lingura suc lamaie
1 ceapa rosie medie
100 g branza cheddar
ardei iute feliat fin
Pt ornare:
morcov taiat bete de chibrit
Sos:
3 linguri maioneza usoara
3 linguri iaurt natural
1 catel usturoi pisat
1-2 lingurite praf chilli
1 lingurita paprika
sare
piper
MDP;
Varza si morcovul ras se pun intr-un vas.Scoti miezul merelor fara a le
decoji,le feliezi,torni peste ele sucul lamaie,sa nu se oxideze,amesteci cu
varza si morcov.Amesteci ceapa tocata cu branza si pui in vasul cu varza.
Sos:
Amesteci maioneza,iaurtul,usturoiul,paprika si ulterior adaugi
chilli,sare,piper.
Torni sosul peste salata,amesteci ornezi cu ardei iute,morcov,dai 1 ora la
frigider,apoi servesti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu