Ingrediente 4 portii:
12 ciuperci fara picior
ulei masline
12 buc arpagic proaspat
Pt. umplut:
2 linguri margarina
2 cepe verzi
400 g ciuperci
½ cana patrunjel
2 linguri marar
1 ½ lingurita tarhon
1/8 lingurita piper
2 linguri pasta tomate
Umplutura:
Se topeste margarina la foc mediu,se adauga ceapa,se caleste 4 min,se
adauga ciupercile tocate si se fierb cca 6 min pana se evapora apa,se adauga
apoi restul ingredientelor,se mai fierbe 3-4 min pana se ingroasa amestecul,se
mixeaza in blendersa ai o consistenta medie,pui sare piper.Ciupercile se ung cu
ulei,se pun cca 4 min pe gratar preancalzit sa se inmoaie putin,se lasa la
racit se umplu,se pune arpagicul deasupra fiecarei ciuperci.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu