Ingrediente 2 portii:
1 lingura ulei masline
100 g sunca
2 cepe medii
2 catei usturoi pisati
1 cartof copt taiat cuburi de 10 mm
1 norcov tocat
1 praz rondele
¼ varza alba tocata
1 tulpina telina tocata
450 g rosii tocate
210 g fasole boabe
600 ml supa pui fierbinte
2 frunze dafin
2 tulpini cimbru
sare
piper
parmezan ras
MDP;
In ulei incins pui sunca,ceapa,usturoiul si prajesti 5 min.Pui cartofii
copti,morcovul,prazul,varza,telina,amesteci 2 min.Pui rosiile,fasolea,supa
pui,frunza dafin,cimbru,amesteci.Lasi 15-20 min pe foc acoperite la
inabusit,scoti dafinul si cimbru,pui sare,piper,servesti cu parmezan deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu