Ingrediente 8 portii:
225 g orez
4 portocale mari feliate
450 g sfecla coapta
frunzele a 2 capatani de cicoare
sare
piper
arpagic tocat pt. ornat
1 catel usturoi pisat
1 lingura mustar
½ lingurita coaja portocala rasa
2 lingurite miere
MDP;
Se fierbe orezul,se caleste putin in margarina,se scurge si se lasa la
racit.
Deasupra unei farfurii se inlatura pielitele de la portocale,sucul scurs
se pune la frigider.Amesteci feliile portocala cu sfecla taiata cuburi,lasi al
racit.Orezul rece se amesteca cu sucul de portocale,sare,piper.Ornezi farfuria
cu frunze cicoare,pui orezul,peste elcuburi de sfecla si felii portocale,torni
sosul peste,ornezi cu arpagic.
Sos:
usturoi,mustar,miere,coaja portocala.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu