vineri, 28 februarie 2020
Tocana italiană
Ingrediente :
1 kg carne vita
150 gr untură
500 gr ceapă
100 gr bulion
1 fir cimbru
150 gr cașcaval
500 gr macaroane
75 gr unt
100 ml vin
Sare
Piper
Mdp:
Tai carnea bucăți mici, o sare, piperezi, o tragi în grăsime încinsă, apoi o înăbuși în grăsime și apă. Tai ceapa mic și o călești în untură. Stingi cu bulion, torni peste carne, condimentezi cu piper și cimbru.Macaroanele le rupi în 1/2, le fierbi în apa clocotită cu sare neacoperite.Le scurgi,le clătești cu apă rece, le scurgi iar.Le adaugi la carne când aceasta e aproape gata.Pui vinul, acoperi cu capac și mai dai câteva clocote.Consumi fierbinte cu cașcaval ras deasupra.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu