Ingrediente 12 buc:
250 g biscuiti digestivi
150 g ciocolata menaj
150 g ciocolata lapte
100 g unt nesarat
150 g sirop auriu
100 g caise uscate,tocate
75 g stafide
60 g nuci pecan,tocate(optional)
potrivita pt congelare
MDP:
1.Pui folie plastic intr-o tava de 20 cm.Lasi folia mai mare
pe margini.
2.Sfarami biscuitii in bucati ccu un sucitor,dupa ce i-ai
introdus intr-o punga de plastic.
3.Topesti ciocolata,untul,siropul intr-un vas termorezistent
pe baie abur.Amesteci din cand in cand.
4.Iei de pe foc si amesteci in vas biscuitii
rupti,caisele,stafidele si nucile.
5.Torni in tava,nivelezi,si apesi in jos cu un tel pt pasat
cartofi.
6.Lasi sa se raceasca,apoi dai la frigider pt 1-2 ore.
7.Scoti din tava,indepartezi folia si tai in 12 patrate.
Reteta:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu