Ingrediente:
Aluat:
200 g faina 00
100 g unt
100 g zahar pudra
1 ou intreg
50 g gem caise
Umplutura:
1 cutir mousse ciocolata
250 g lapte
zahar pudra
figurine zahar
MDP;
Aluatul: pu pe masa faina,adaugi untul,zaharul,oul.Amesteci
repede totul,faci o bila,dai la frigider ½ ora.Intinzi aluatul de cca 1 cm,
decupezi,pui in forme,ungi cu un strat fin de gem,coci la 200 C,cca 20
min,verificand coacerea.Lasi sa se raceasca ,rastorni.Pregatesti spuma
ciocolata conf. instructiuni pachet.Pui in pos/cornet,umplii tartele,decorezi
dupa gust cu cipsuri de zahar,zahar pudra sau le lasi simple.
Reteta:
http://www.iviaggidelgoloso.net/2012/10/ricette-dolci-pasticcini-con-mousse-al.html
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu