Ingrediente:
2 căței usturoi
2 cepe
2 morcovi
1 carcasă pui
2 Lg ulei rapiță
4 frunze mangold/ sfeclă de frunze
1 legătură leuștean
1/2 plic noodles
2 roșii
1/2 litru borș
Mdp:
In oala 4 litri pui uleiul,usturoiul tocat fin,ceapa,morcovul rondele.Le înmoi,pui carnea,o lași până își schimbă culoarea.Adaugi 4-5 căni apă caldă,pui capac,fierbi carnea pa 3/4, adaugi roșiile,cozile de mangold,fierbi până carnea e aproape făcută.Adaugi frunzele mangold, borșul,tijele leuștean, tăițeii rupți bucățele,fierbi 3-4 minute.Asezonezi după caz,adaugi frunzele leuștean,închizi focul.
După ce ai adăugat frunzele mangold și tăițeii și acestea s-au fiert,poți servi așa că supă.
Sau cum mai fac eu : în prima zi servesc supă iar a doua zi pun borșul și leușteanul și e altceva,sau aceiași Mărie cu altă pălărie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu