duminică, 26 ianuarie 2020
Saleuri Delicia
Rețetă Almanahul gastronomic
Ingrediente :
300 gr faina
300 gr brânză dulce
200 gr unt 82%
2 oua
1 praf de copt
Coaja lămâie
50 gr cașcaval
Sare
Mdp:
Cerni faina.Amesteci brânza, untul,ouăle, praful de copt,coaja de lămâie. Adaugi făina, frămânți un aluat omogen.Dai la rece 1 ora.Pe masa unsa cu ulei (am întins pe faina),întinzi de 4 mm gros,ungi cu ou bătut cu sare,presari cașcaval ras.Tai, coci foc potrivit pana se rumenesc uniform. Servești calde la gustare.
*am folosit faina tip 650.Cred ca trebuia sa pun cu 50 gr mai multa făină. La copt a ieșit unt pe hârtia copt,e păcat sa nu rămână tot în aluat.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu